Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Ансамбъла по художествена гимнастика на България с бронз в Рио

Българският ансамбъл по художествена гимнастика взе бронзовите медали на олимпиадата в Рио. Нашите момичета издържаха на голямата конкуренция и се бориха до самия край. Първото място спечелиха руснаците, а на втора позиция се класираха испанките.

Големите победителки Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Любомира Казанова, Християна Тодорова и Михаела Маевска успяха да сбъднат една от най-големите си мечти, а именно медал от Олимпийски игри. Разбира се, цяла България се гордее с тях и ги поздравява.

Българките спечелиха отличието в многобоя и донесоха трети медал за страната от Рио де Женейро. Днес всички българи се щастливи от тяхното представяне и заливат социалните мрежи със снимки, поздрави и пожелания за бъдещи успехи в живота и спорта.

Родните ни гимнастички събраха 35.766 точки, колкото имаше и ансамбъла от Испания, но последните завоюваха среброто заради трудността на изпълнението им. Руснаците пък взеха златото и доказаха, че имат страхотен колектив, който може да се противопостави на всеки.

Треньорката на националните ни състезателки Нина Ананиева сподели, че е щастлива от успеха и не иска да коментира оценките на съдиите. Новината за българското представяне бе отразена от спортните медии в различни точки на Европа, които не спестиха похвалите си към талантливите момичета.

Снимка: www.bnr.bg

Залагай При Първия Лицензиран Букмейкър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!