Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Валери Божинов бил разочарован от България

Валери Божинов е споделил пред журналисти, че е разочарован от България и дори смята да стане официален гражданин на Сърбия. Известният футболист е обиден на сънародниците си, защото според него те се гаврят с името му и хич не го приемат насериозно. В същото време става ясно, че сръбската преса пише само добри отзиви за него и изявите му на зеления килим.

„Благодаря на сръбските запалянковци за отношението им към мен. В България се отнасят с мен по друг начин, като пишат измислици и небивалици. Медиите там се интересуват повече от личния ми живот, отколкото от футболните ми качества“ това бе малка част от нещата, които Валери сподели в интервю за сръбската преса, с което стана популярен и у нас.

Другото интересно е, че Божинов не си идвал често, а предпочитал да праща самолетни билети на роднините си, за да му гостуват в Белград. От това става ясно, че обидата, която му е нанесена е в по-големи размери от очакваното. Големият въпрос е дали нашия футболен играч, не е провокирал това отношение със светските си изяви, голите снимки и секс скандалите.

Лошо впечатление прави изказването на Валери пред компания, в което споменава, че се кани да приеме Сърбия като своя родина, тъй като е възмутен от българите и техния манталитет.

Залагай При Първия Лицензиран Букмейкър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!