Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Григор Димитров с победа над Хьон Чунг

Гришо вече е в третия кръг на турнира „Аустрелиън Оупън“, след като победи корейския тенисист Хьон Чунг. Димитров спечели в четири сета 1:6, 6:4, 6:4, 6:4 за малко над 2.30 ч. Мачът се оказа доста сложен и за двамата играчи, но по-добрият се поздрави с успех.

Корейският представител на турнира демонстрира солидни качества, като подсказа, че в бъдеще все по-често ще се чува името му. Българинът пък не бе на обичайното си високо равнище, ала въпреки това желаеше повече победата и не я изпусна, както някои очакваха.

В следващия етап на надпреварата, Гришо ще срещне французина Ришар Гаске, който разби Карлос Берлок с категоричното 6:1, 6:1, 6:1 и не остави никакви съмнения за високата си класа. Естествено, всички ние ще стискаме палци на нашия представител, защото той го заслужава.

Очаквайте още свежи новини от „Аустрелиън Оупън“ в най-скоро време, а до тогава да се надяваме, че България ще има още поводи за гордост с големия играч Григор Димитров.

Залагай При Първия Лицензиран Букмейкър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!