Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Ивет Лалова спечели втори сребърен медал в Холандия

Ивет Лалова спечели втория си сребърен медал в дисциплината спринт на Европейското първенство в Холандия. Българката завърши с време 11.20 и впечатли в последните двадесет метра. Холандката Дафне Схипърс стана победителка като се записа с време 10.90 и донесе щастие на своите сънародници. Бронзът грабна Мужинга Камбунджи с времето 11.25.

Българската спринтьорка сподели, че се чувства много доволна и щастлива от успеха си. Според нея това е било най-доброто развитие предвид качествата на Схипърс, която се намира в чудесна форма. Ивет е предполагала, че някоя от младите състезателки ще сбърка и точна така се е случило. След завоюваното сребро заваляха и поздравите, като първия дойде от президента на БФЛА – Добомир Карамаринов, а също и от министъра на спорта Красен Кралев.

Нашенката ни донесе много радост с представянето си в Амстердам и този успех няма да бъде забравен от всички, които стискаха палци на красивата спортистка. Благодарение на трите спечелени медали в Холандия, България записа най-силното си класиране на Европейско първенство, след това в Гьотеборг. Да се надяваме, че това няма да са последните успехи на българските спортисти на голямата спортна сцена.

Залагай При Първия Лицензиран Букмейкър

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!