Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Какво предстои на българите в Рио?

Българските олимпийски състезатели на игрите в Рио продължават участието си. С най-голям интерес се очаква полуфинала на 200 метра лека атлетика, където ще стискаме палци на Ивет Лалова. Тихомир Иванов пък стигна до финала на скока на височина и също ще прикове погледите на милиони български граждани, които следят олимпиадата по телевизията.

Елис Гури пък ще се бори в категория до 98 килограма – класически стил. Мачът е от 16:00 днес 16.08.2016 година. В плуването ни представя Венцислав Айдарски на маратон 10 километра. Не на последно място поставяме кану-каяк финала на 1000 метра (едноместно кану), където ще може да гледаме изявите на Ангел Кодинов от 15:00 часа.

Разбира се, всички ние ще стискаме палци на българите и се надяваме те да постигнат големи успехи. Олимпиадата върви към своя край, а състезанията стават все по-интересни. Конкуренцията е голяма и само най-добрите ще спечелят отличия. Очаквайте още новини за представянето на нашите в Рио и не пропускайте да се върнете отново на спортната ни страница.

Залагай При Първия Лицензиран Букмейкър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!