Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Уелс-Португалия

Полуфиналите на Евро 2016 във Франция започват. Един срещу друг ще се изправят съставите на Португалия – Уелс (6 юли, 22:00 ч.) и Германия – Франция (7 юли, 22:00 ч.). Безспорният хит на това европейско първенство е отборът на Уелс, който се класира за полуфиналната фаза. Разбира се, срещу него ще застанат опитните португалци, които не са се отказали да гонят титлата. В другия мач пък ще се сблъскат двете големи футболни сили, а именно Германия и Франция. Германците отново показаха, че са опитен евробоец, но французите със сигурност ще търсят победата най-малкото защото ще получат силна подкрепа от трибуните.

Германия-Франция

Естествено, двата полуфинални сблъсъка ще бъдат съпроводени от много емоции, тъй че очакваме да видим развоя им. В България вече тече трескава подготовка по заведенията от страна на феновете. Последните са заредени с много студена бира, шалчета, знамена и плазмени телевизори, на които ще проследят двубоите. Естествено, в нашия сайт ще намерите информация за крайния изход на срещите, както и за всичко най-интересно от тях.

На нашите страници ще прочетете любопитна информация за полуфиналите, както и прогнози за техния краен завършек. Не се колебайте да останете в нашия сайт и да следите кой ще достигне големия финал. Надяваме се, че ще ви бъде интересно и забавно заедно с нас.

Залагай При Първия Лицензиран Букмейкър

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!