Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Левски играе първата си контрола днес

Левски София ще изиграе първата си контрола срещу румънския тим на Виторул. Мачът ще се състои на стадиона в Дериния, който се намира на дванадесет километра от Агия Напа. В момента сините провеждат тренировка, а междувременно се разбра и на кои играчи ще заложи старши треньорът на отбора Елин Топузаков (Топчо).

Съставът за първото полувреме е: Кръстев, Скондрас, Лукин, Александров, В. Минев, Г. Костадинов, Р. Прохазка, Юруков, Б. Краев, Сукуна и Антонио Аниенте.

Втората част ще започнат: Кръстев, Александров, Яблонски, Пиргов, Орачев, Найденов, Де Нойеер, Бурабия, Нар, Иванов и Адениджи. В тима се виждат някои нови имена, което е интересно за феновете.

Двубоят е с начален час 18:30 и със сигурност ще прикове вниманието на синята общност, която очаква да види, как ще изглежда техния отбор. Румънците не са голяма сила, но в никакъв случай не бива да бъдат подценявани, защото на моменти са много опасни и непредсказуеми.

Хрумването на Топузаков да раздели отборът на две групи за полувремената е интересно, и така той ще придобие представа за състоянието на всички играчи, с които разполага. До момента не са известни здравословни проблеми с предвидения състав, тъй че момчетата в синьо би трябвало да предоставят една наистина качествена продукция.

Залагай При Първия Лицензиран Букмейкър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!