Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Мейуедър срещу МакГрегър чупи всички рекорди по залози

 В края на месец Август тази година ще станем свидетели на един от най-интересните боксови сблъсъци в историята. Много се говори за тази свирепа битка, която се чака с нетърпение от мнозина. Тя набира популярност не само чрез участниците в нея, а и чрез факта, че е на път да се превърне в най-залаганото спортно събитие. Букмейкърската компания Winbet, за която ще намерите подробна информация в сайта Betenemy.com, вече отчете повече от 10 милиона британски лири, заложени на този мач. Тази сума е сметната до края на Юли, а очакванията са до първия гонг сумата да набъбне в пъти.

Какви са очакваните суми?

Букмейкърите очакват сериозни залози на двубоя между МакГрегър и Мейуедър. След като до края на Юли един букмейкър отчита залози на стойност 11.3 милиона паунда, то очакванията се те да достигнат поне 50 милиона. Тази огромна сума е истинско предизвикателство да бъде стигната, но не е и невъзможно. Според някои специалисти най-многобройните залози ще бъдат направени в последните дни преди битката, така че нищо чудно да станем свидетели на баснословни суми на залог. Към момента един от най-големите залози се равнява на 100 000 паунда за победа на Мейуедър. Компанията Efbet ви предлага най-високите коефициенти за подобно развитие у нас, така че не пропускайте да ги разгледате, ако ще залагате на битката. Има още доста време до началото на боя, така че ще следим с интерес какво ще се случи и каква сума ще бъде заложена.

Предишният рекорд

В старият рекорд за подобен сблъсък отново участие имаше Флойд Мейуедър. Американският боксьор победи Мани Пакиао в зрелище през 2015 г., когато за този мач бяха заложени 8.9 милиона британски лири, само при един букмейкър. Този рекорд вече е победен, но новият може да стигне такива суми, които да го превърнат в едно от най-залаганите спортни събития. Експертите от сайта Betenemy писаха за големи залози и на боя между Антъни Джошуа и Владимир Кличко, който бе спечелен от британеца. Тогава Bet365 бе сред букмейкърите, приели много големи суми за битката. На 26 Август Флойд Мейуедър ще излезе за своя 50-ти боксов мач срещу един от най-великите ММА бойци, а битката със сигурност ще създаде история.

Какви са шансовете?

Тъй като боят ще се проведе според правилата на бокса, нормално е шансовете за победа на Мейуедър да бъдат по-високи. Все пак Конър МакГрегър не е за отписване, понеже е сред най-добрите атлети в този спорт. В повечето онлайн букмейкъри ще откриете, че фаворит за двубоя е определен Мейуедър, но някои от вас могат да потърсят изненадата за победа на ММА ветерана МакГрегър. Ще бъде любопитно и при залозите на живо по време на боя, а сайтът на Betfair ще ви предложи подобна възможност в своята платформа за спортни залози. Заговори се дори, че някои букмейкъри ще предложат изключително високи ставки за победа на МакГрегър, които да бъдат от порядъка на 50 коефициент. Това определено ще привлече интерес и най-вече – залози.

Сблъсъкът Мейуедър – МакГрегър ще бъде много емоционален, интересен и вълнуващ. Очакваме боксов мач от високо ниво, който несъмнено ще се запомни завинаги. Докъде ще стигнат залозите, предстои да разберем, но със сигурност ще отбележат нови големи рекорди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!