Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Регистрация в Ефбет

Инструкции за регистрация в Efbet

screen1

Регистрацията в Ефбет е лесна и ще ви отнеме няколко минути. Запомнете, че трябва да оставите данните си от личната карта, тъй като ако поставите други, то няма да успеете да получите печалбите си.

Влезте в сайта като кликнете тук. Ще се отвори прозорец, в който са изброени всички спортове. Кликнете с мишката върху футбол и изчакайте да се отвори следващата страница.

screen2 В горния десен ъгъл ще видите надпис Регистрация. Кликнете с мишката върху него, за да се отвори регистрационната форма. В отворения прозорец е нужно да въведете информация за вас. Оставете три имена, пълен адрес, местонахождение, ЕГН и останалите менюта.

За да участвате в системата за спортни онлайн залози трябва да имате навършени 18 години.

screen3 Това е самата форма за регистрация. Тук е нужно да запомните името и паролата, с които сте се регистрирали, за да може да влезете в системата по-късно. Оставете реален имейл адрес, на който ще ви бъде изпратен линк за активация.

Ако сте изпълнили всички горепосочени стъпки, то вие сте готови да преминете към депозит (захранване на сметката). Депозирайте пари, с които ще може да залагате на различните спортове.

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!