Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Софтуер, който всеки спортен букмейкър трябва да има

 В последните години почитателите на онлайн спортните залози не могат да се оплачат от липса на възможности. В различните сайтове ще откриете разнообразни опции, от които може да извлечете доста добри ползи. Самата платформа, на която се правят залаганията, трябва да предлага различни възможности, които да удовлетворят всеки вкус. Ако съберете всички предимства от различни букмейкъри, може би ще успеете да сглобите пъзела на перфектния сайт за спортни залози онлайн. За да се запознаете с различните характеристики на най-добрите брандове у нас, можете да посетите nostrabet.com и да разгледате подробните им описания. Целта на този материал е да разгледаме най-важните технологии, които една платформа за онлайн залози трябва да има. Някои компании вече са интегрирали тези функции в своите сайтове, но други – не. Нека видим кои са те.

Най-важните функции на платформата за спортни залози

Подготвили сме три важни функционалности, които всеки уважаващ себе си букмейкър трябва да предлага на своите клиенти:

  • Залози на живо – далеч по-лесно е да се предлагат спортни залози на събития, които все още не са стартирали. При залозите в реално време ситуацията е доста по-различна и всичко се променя на мига. В момента едва ли ще намерите голям букмейкър, който да не предлага залози на живо. Все пак има разлика в броя на предлаганите събития, пазарите към всяко едно и коефициентите. Този сегмент е изключително важен за един букмейкър, понеже залагащите го ценят много.

  • Залози през телефона – в ерата на технологиите сме и да не предлагаш залози през телефона си е направо престъпление за всеки букмейкър. Компаниите трябва да разполагат поне с мобилна версия на своите платформи за залози. В допълнение вече може да се създадат и мобилни апликации, които за много от залагащите са далеч по-удобни. Подобно приложение се предлага от компанията Betfair, която се характеризира със силна популярност сред залагащите, поради борсата за залози. Много клиенти предпочитат и залагат единствено през своя смартфон или таблет, така че предоставянето на такава възможност е задължение на всеки онлайн букмейкър.

  • Функционален профил на клиента – информацията на потребителите е изключително важна и преди всичко профилите трябва да бъдат добре защитени. Букмейкърите осигуряват подобна защита с криптирано предаване на информацията по време на престоя в сайта от даден клиент. Спортният букмейкър на Winbet се появи наскоро на българския пазар за онлайн залози, но има много високо ниво на защита на информацията, с която малко могат да се похвалят. Другото важно условие за профила на клиента е да се пази история на всичките му залози. По този начин клиентите могат да анализират своите печалби и загуби, за да бъдат по-прецизни в бъдеще. Профилът на играчите трябва да предлага и разнообразни възможности за депозиране и теглене на парични средства.

Ако се спрете на даден букмейкър, огледайте се за тези три технологии на спортната платформа за залози. Те са задължителни и трябва да присъстват във функционалността на всеки сайт.

Тенденциите, за които всяка компания трябва да помисли

След като разгледахме задължителните опции, които една платформа за залози на спорт трябва да предлага, нека се спрем и на допълнителни функции. Те ще добавят удобство за клиента и по-продуктивен престой в сайта на букмейкъра.

  • ТВ програма – това е изключително удобна функция, която може да бъде интегрирана от всеки букмейкър. Да, но не се прави от страна на сайтовете за залози. В някои от тях може да срещнете информация за телевизията, по която ще се излъчва конкретно събитие. Обикновено се показва само телевизията в съответната държава. Наскоро това беше въведено от сайта на Bet365, като важи до голяма степен за футболните срещи, за повече инфо тук. Това обаче не е достатъчно, понеже много залагащи разполагат и с чужди канали. Те ще са напълно удовлетворени, ако директно от букмейкърския сайт, успеят да разгледат програмите, по които срещата се излъчва. И тук не е важно да се обърне само внимание на футбола, а и на останалите спортове като тенис, баскетбол, хокей.

  • Промяна на коефициентите – тази функция ще я срещнете при доста букмейкърски сайтове за онлайн залози, но при много – не. Тя показва как се променя коефициентът към конкретен пазар. Дали се покачва (обикновено стрелка нагоре) или намаля (стрелка надолу). Знаете, че коефициентите зависят от заложените суми и развитието на събитието, така че за клиентите е важно да виждат как се развиват ставките. В Efbet има такава опция, но тя показва само последната промяна. Добре ще е да се интегрира и функция за последните 10 промени на коефициента, например.

  • Иновативни опции – всеки един съвременен букмейкър трябва да следи тенденциите в технологиите за спортни залагания. Трябва и да се интересува от тях, да помага в разработката им и накрая да ги предлага в платформата си. Подобна опция е cash out, която дори поостаря и вече се предлага с много подопции. Повече за тях и какво могат да ви донесат може да разберете в описателните ревюта на nostrabet.com, които са снабдени и онагледени с примери. Друга подобна функция е Price Rush. Тя увеличава коефициента към даден залог, но само ако букмейкърът разполага със спортна борса за залози, откъдето се следят коефициентите.

Всяка една от трите иновативни технологии, които букмейкърите могат да вградят в своите сайтове, ще им спечели повече симпатии. Залагащите се чувстват добре там, където ги обслужват добре и където имат множество опции. Точно затова е нужда на всеки букмейкър да обогати максимално своята платформа за залози онлайн, ако желае да бъде лидер в света на спортните залагания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!