Evbet

ЕФБЕТ регистрация - Футболни залози

Видове залози – бетфаир борса

Най-вероятно всички сте запознати как работят онлайн спортните букмейкъри – букмейкърската къща определя коефициентите, а играчите поставят залог и след това печелят или губят, в зависимост от изхода на спортното събитие обект на залога.

Има обаче една компания на българския пазар, която ви предоставя алтернативни видове залози, които откриват пред вас напълно нови начини за печелене на пари. Разбира се, става въпрос за борсата за залози Бетфеар, което е официален партньор по залаганията на футболните грандове Барселона и Арсенал.

Борсата за залози работи до голяма степен на принципа на финансовите борси и при нея играчите правят залози един срещу друг. Този уникален стил на борсите предлага на играчите два вида залози – залог “За“ и залог “Срещу“.

Залозите “За“ в Бетфеар по същество представляват същото нещо, което е поставянето на залог в обикновените букмейкъри. При тях на теория отново залагате срещу букмейкър, само че в случая букмейкърът е просто друг редовен клиент на Betfair като нас!

Залог “За“ означава, че вие смятате, че даденият изход ще се случи. Например, Григор Димитров да спечели Откритото първенство на Австралия. Залогът ще спечели, ако Григор Димитров вземе трофея от този турнир от големия шлем. Единствената разлика спрямо един традиционен букмейкър е, че най-вероятно ще получите по-добър коефициент в бетфаир.

Освен това, Бетфеар ви дава и още една опция, която не е налична в обикновените сайтове – става въпрос за опцията залог “Срещу“, която на практика е обратната страна на монетата на “За“ залога. Тоест, залагате, че изходът няма да се случи. Или, в примера с Григор Димитров, “Срещу“ залогът е залог срещу неговия триумф и той ще е печеливш в случай, че тенисистът НЕ спечели турнира.

По този начин, желанията на играчите в борсата на Бетфеар се събират и се оформя залога. Един играч залага “За“ победата на Григор, а друг – “Против“, и накрая парите ще отидат при този, чиято прогноза се окаже правилна.

На пръв поглед, този видове залози могат да изглеждат малко объркващи за по-неопитните играчи, но всъщност при тях няма нищо сложно и след само няколко поставени залога ще сте много добре запознати как работи системата.

Колко пъти ви се е случвало да смятате, че фаворитът в някой турнир (независимо дали става въпрос за тенис турнир, футболно първенство или събитие от някой друг спорт) няма да успее да спечели и че букмейкърите незаслужено му дават ролята на фаворит? Проблемът е, че до сега никога никога не сме имали възможността да заложим пари на нашето мнение, тъй като в букмейкърите има опция само за залог ЗА даден изход, но не и СРЕЩУ. Е, благодарение на Бетфеар ще можете да изкарвате пари от очакваните провали на дадени отбори/състезатели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Evbet © 2017 Всички права запазени. С използването на нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за "Бисквитките". Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст!